............

Kom på en sak när jag skulle börja skriva detta inlägget. Jag har enormt dålig fantasi.Jag kommer nästan aldrig på vad jag ska skriva för överskrift. Utan jag bara skriver en massa punkter... Har haft en jättetrevlig kväll. Min mamma har varit här. KÖrde precis hem henne. Vi har ätit tacos och kollat på Melodifestivalen. Jag hade ovanligt nog flera favoriter i år. De flesta år gillar jag typ 3-4 stycken. Detta året gillade jag 13 stycken. Inklusive Sverige då :-D Jag skrev på min lilla lista vilka som var 5p, 4p och 3p. De bästa (5p) var Sverige, Azerbadjan och Norge. De näst bästa (4) var Tyskland, Israel, Island, Malta, Danmark, Turkiet och Finland. Och de övriga (3) var Armenien, Moldavien, och England. Fast inte i just den här ordningen ;-) Fanns vissa låtar som var helt kassa. Tyckte inte Ryssland var nån vidare hit. Tack och lov att alla tycker olika. Men jag och min mamma diskuterade en sak. Verkar väldigt uppgjort. Nästan ALLA länder röstade likadant. Och Norge slog rekord i poäng. Rekordet hade Lordi från Finland innan när de vann 2007 med 292p. Norge fick 387p. WOW vilken utklassning. Undrar vilken låt som kan slå det.


Har ringt min pappa flera gånger under dagen och kvällen. Har varit orolig för han. I morse var vi och åt frukost hos mamma. Som vanligt :-D Och han mådde inte riktigt ok. Han var yr och mådde illa och hade stickningar i höger arm och läpparna och sen kom det i pannan också. Jag körde och köpte mat till han för han måste sköta mattiderna för han har diabetes. Han mådde lite bättre när jag ringde vid 22. Vill gärna hålla koll på han. Han har gjort en hjärnröntgen och de hittade 2 små ärrbildningar och en större efter hjärnblödningar. Är rädd att det ska komma en stor en dag :-( Ringer han flera gånger om dan för att kolla att allt är bra. Och jag bjuder hit han ofta på fika eller middag. Är rädd att han slarvar med maten annars. Att han inte orkar laga mat eller att han bara lagar en massa skräp. Jag kör han också mycket när han ska göra ärenden för läkaren avrådde han att köra pga det dom såg på röntgen.


Idag har jag storstädat sovrummet och tvättat. Vi hade en massa påsar med kläder som vi inte använde under sängen. Har tvättat alla dom idag. Där finns en massa kläder som passar *T* nu. OCh dom är jättefina. Där finns lite till mellankillen med. Har fått dom av min syster med då passade de inte nån av barnen. För små för den äldste och för stora för den mellersta och minste. *C* (mellersta) är ganska liten för sin ålder. Han blir 5 år i oktober. Och har storlek 104 i kläder. *T* har 92/98. Så de kan nästan använda samma kläder. Tror *C* blir kort som vuxen. Jag är 169 cm och hans pappa 170 cm. Kan hoppas han brås på morfar och farfar. De är runt 185 cm.


Nackdelen med att jag ansträngde mig så mycket idag under städningen är att jag har ENORMT ont i nacken och ner längs ryggraden. Är så jäkla trött på detta skitet. Knapra en massa piller för att kunna klara vardagen. Vilket skit... Nej nu ska jag försöka sova. Försöka är rätta ordet. Kan inte hitta en bekväm sovställning med denna smärtan...

Folksam...

Har ringt och tjatat på Folksam ang skadestånd så hon har nog tröttnat på mig.

Olyckan hände den 30 november 2007.
Jag gjorde röntgen av nacken den 27 augusti 2008.
Lämnade in pappren till Folksam den 27 mars 2009 och det registrerades den 7 april.

Idag fick jag äntligen besked.
46.000:- får jag för min skada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Är sååååååååååååååååååååååååå glad. Nu kan vi köpa ny soffa och lite andra saker som vi behöver :D:D:D


I skolan går det bra.
Har gjort ett STORT grupparbete och blev klara idag :D
Nu har jag 2 stora enskilda arbeten framför mig. Ett i psykologi och ett i Omvårdnad.
Börjar Social Omsorg på måndag.
Så blir det en massa uppgifter där.
Börjar se fram emot sommaren.
Ska ha lite semester med barnen. Funderar på att åka till Zoo i Köpenhamn...
Får se vad som händer. Är lite tid kvar tills dess....

RSS 2.0